Mollie

Gewijzigd op Fri, 10 Nov 2023 om 01:40 PM

Bekijk de video over Mollie!
LET OP!

Open de instellingen van Mollie in je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen. In het nu geopende scherm klik je in de sectie Integraties vervolgens op Mollie.


Met de online betalingsprovider Mollie kan je ervoor zorgen dat je verkoopfacturen direct en daardoor sneller worden betaald door je klanten.

Heb je in Yuki al een Mollie bankrekening aangemaakt in je administratie dan kun je de administratie nu éénvoudig koppelen met je account bij Mollie, ook als dit account al gekoppeld is aan een webshop.


Mollie is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.


Vanaf dat moment kun je in de begeleidende mail bij al je verkoopfacturen een zogenaamde Mollie betaallink toevoegen. Je klanten kunnen hierdoor in de verkoopfactuur met een klik op de betaalknop via alle belangrijke betaalmethoden (o.a. iDEAL, creditcard etc.) betalen.

Daarnaast wordt het door de koppeling met Mollie ook mogelijk om direct automatisch bankafschriften en facturen van Mollie te importeren in je administratie,


Om in Yuki te kunnen werken met Mollie moeten een tweetal zaken zijn geregeld:


Maak je nog geen gebruik van Mollie als online betalingsprovider maar wil je je klanten wel de mogelijkheid bieden om je verkoopfacturen via Mollie te gaan betalen dan kun je vanuit Yuki direct gratis een account bij Mollie aanmaken.

Zodra de koppeling is geactiveerd maak je handmatig een Mollie bankrekening aan in je administratie.


Zodra één of meer klanten een verkoopfactuur via Mollie hebben betaald staan er in je account bij Mollie transacties (o.a. uitbetalingen) voor je klaar. Na het synchroniseren van je administratie met je account bij Mollie kun je de bankafschriften met de Mollie transacties direct handmatig in Yuki importeren


Bij je account in Mollie staat aan het begin van elke maand een factuur voor je klaar met de transactiekosten van de vorige maand. Na het synchroniseren van je administratie met je account bij Mollie kun je de Mollie facturen direct handmatig in Yuki importeren


TIP!

Bij de details van de koppeling kun je aangeven dat alle banktransacties en/of de nieuwe facturen van Mollie vanaf vandaag automatisch moeten worden geïmporteerd in je administratie. 


Na de import van de Mollie bankafschriften en de Mollie facturen moeten alle Mollie transacties correct in Yuki worden verwerkt


Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van Mollie zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Mollie.

 

Het startscherm van Mollie wordt hierdoor geopend:Zodra de verbinding/koppeling tussen je administratie en je account bij Mollie is geactiveerd zal het bovenstaande scherm niet meer verschijnen. Er wordt in plaats daarvan een scherm met de details van je Mollie verbinding getoond.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren