Onderwerp en tekst van mail verkoopfactuur (E-mail template)

Gewijzigd op Fri, 01 Dec 2023 om 12:49 PM

De volgende factuurlay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen (o.a. urenspecificatie en bijlage)
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Papierinstellingen
  • Adresmarge (adrespositionering)
  • Thema
  • Onderwerp en tekst van mail.

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van de factuurlay-outs zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoopinstellingen en scroll vervolgens naar Factuurlay-outs

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de regel van de desbetreffende factuurlay-out.

Voor het aanmaken van een nieuwe factuurlay-out klik je op de knop + Nieuwe lay-out.

Klik op de knop E-mail template om het onderwerp en de tekst van de e-mail van verkoopfacturen aan te passen die je per e-mail gaat versturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In de tekst en in het onderwerp kun je ook variabele gegevens opnemen door zogenaamde placeholders te gebruiken. Die placeholders staan altijd tussen vierkante haken en hebben een specifieke naam.

Er wordt een overzicht getoond van alle placeholders die je kunt gebruiken door te klikken op het i-tje achter E-mail tekst.

Voor een uitgebreide beschrijving van de placeholders die je kunt gebruiken in je e-mail bij het versturen van facturen zie artikel Werken met placeholders in e-mail bij versturen facturen.

TIP!

De waarde van de placeholder [Heading] wordt automatisch opgehaald uit het veld Aanhef op het tabblad Extra van de relatiekaart van de klant.