Overzicht 'Automatiseringsmonitor'

Gewijzigd op Tue, 07 May 2024 om 11:46 AM

De Automatiseringsmonitor in een domein geeft een inzicht in de automatische verwerkingsgraad van documenten in een domein.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Automatiseringsmonitor.

In dit overzicht wordt per domein de automatische verwerkingsgraad van de afgelopen 30 dagen op basis van de scores van de volgende drie indicatoren getoond:

De totaalscore  is het gemiddelde van de scores van de controles die vallen onder de algemene configuratie, de kwaliteit van de relaties en de OCR herkenningsregels in het domein.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan dit overzicht bekijken.

LET OP!

In een Basis portaal is het overzicht 'Automatisering' niet beschikbaar.

In het accountant portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Automatiseringsmonitor  om een overzicht te bekijken van de automatische verwerkingsgraad van documenten in de domeinen in het portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

Filters

Je kunt gebruik maken van een uitgebreid filter door rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk te klikken op de filterknop:

Hiermee kun je de getoonde gegevens filteren op backoffice rol in een domein:

• Verantwoordelijke
  • Back-up
  • Controller
  • Accountmanager.