In het Yuki accountant portaal is een overzicht beschikbaar aangaande de historie van de te verwerken workflow van de administraties in de domeinen van het portaal.


Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan dit overzicht bekijken.


In het accountant portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm wordt altijd het overzicht Workflow monitor getoond.Deze grafiek toont de workflow van het kantoor verdeeld over 'Gisteren', 'Vandaag' en 'Morgen'. Deze verdeling is gebaseerd op de ideale belofte naar je klant dat alles binnen 24 uur geboekt wordt. De berekening gaat ervan uit dat alle documenten en transacties die vandaag vóór 12 uur zijn binnengekomen nog vandaag verwerkt moeten worden en alle documenten na 12 uur morgen verwerkt moeten worden. De staaf 'Gisteren' toont dus alle openstaande transacties in je workflow die gisteren (of de dagen ervoor) afgehandeld hadden moeten zijn. De staaf 'Vandaag' is inclusief de transacties van gisteren en de staaf 'Morgen' is alvast informatie over wat je morgen te doen staat. Hoe je hier mee omgaat is natuurlijk afhankelijk van de belofte die het kantoor doet aan de klant.


Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je het aantal toegewezen en niet toegewezen transacties bekijken dat gisteren, vandaag en morgen in de workflow staat.