Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier een management overzicht bekijken van de cijfers (scores) van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van de bedrijven in de domeinen van het portaal.


LET OP!

In een Basis portaal is de functionaliteit Kwaliteit niet beschikbaar. 


Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

  • de administratiegegevens (instellingen) bekijken.


In het accountant portaal klik je op Workflow en vervolgens op Kwaliteit om de cijfers (scores) van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van de bedrijven in de domeinen van het portaal te bekijken.


Het volgende scherm wordt geopend:De kolom Verschil laatste controle geeft het verschil in punten aan tussen de huidige score van de kwaliteitsmonitor en de score van de laatste vastgelegde controle door de accountant.


Om direct de kwaliteitsmonitor van een bedrijf en de bijbehorende administratie(s) te bekijken klik je op het cijfer van het desbetreffende bedrijf.


TIP!

Om de kwaliteitsmonitor van alle bedrijven samen in het (sub)portaal te bekijken klik je rechtsboven in je scherm op het icoon Monitor en vervolgens in het dropdownmenu op Kwaliteitsmonitor


Voor een uitgebreide beschrijving van de Kwaliteitsmonitor zie artikel Kwaliteitsmonitor.


Filters

In dit scherm kun je de getoonde gegevens filteren op:

  • Workflow: toon alleen de bedrijven met een achterstallige controle van de workflow, in de huidige maand uit te voeren controle van de workflow of een gecontroleerde workflow.
  • Cijfer: toon alleen de waardering van bedrijven met een slecht, goed of perfect cijfer van de kwaliteitsmonitor. 
  • Gebruiker: toon alleen de bedrijven waarvan jezelf de controller bent, de bedrijven van een bepaald persoon (gebruiker met toegang tot het portaal) of de bedrijven waarvan je de accountmanager bent. 

Administratiegegevens (instellingen) bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende bedrijf, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Bekijk administratiegegevens.Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Administratiegegevens (instellingen) bekijken.