Waarom zie ik Relaties (CRM) niet?

Gewijzigd op Thu, 02 Feb 2023 om 03:24 PM

Wanneer je hebt gekozen voor de minimale versie van Yuki (Minimal), kun je geen gebruik maken van de functionaliteit Relaties (CRM).


Relaties (CRM) is alleen beschikbaar in de bundel Small, Medium, Large of Unlimited.


De minimale versie van Yuki (Minimal) kan op elk moment worden geüpgraded naar de bundel Small, Medium, Large of Unlimited. De kosten voor de gekozen bundel worden door Yuki dan niet meer gefactureerd aan de accountant maar rechtstreeks aan jezelf.


Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan de minimale versie van Yuki (Minimal) upgraden naar de bundel Small. Medium. Large of Unlimited en vervolgens desgewenst één of meer extra features toevoegen.


Voor een uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten en features van de minimale versie van Yuki (Minimal) zie artikel Wat houdt de Minimal versie van Yuki In?


Voor een uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten en features van de bundel Small, Medium, Large of Unlimited zie de artikelen Wat houdt de bundel Small in?, Wat houdt de bundel Medium in?, Wat houdt de bundel Large in? of Wat houdt de bundel Unlimited in?


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren