Wanneer je hebt gekozen voor de minimale versie van Yuki (Minimal), kun je geen gebruik maken van de functionaliteit Relaties (CRM).


Relaties (CRM) is alleen beschikbaar in in de bundel Small, Medium, Large of Unlimited.


De minimale versie van Yuki (Minimal) kan op elk moment worden geüpgraded naar de bundel Small, Medium, Large of Unlimited. De kosten voor de gekozen bundel worden door Yuki dan niet meer gefactureerd aan de accountant maar rechtstreeks aan jezelf.


Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan de minimale versie van Yuki (Minimal) upgraden naar de bundel Small. Medium. Large of Unlimited en vervolgens desgewenst één of meer extra features toevoegen.


Voor een uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten en features van de minimale versie van Yuki (Minimal) zie artikel Wat houdt de Minimal versie van Yuki In?


Voor een uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten en features van de bundel Small, Medium, Large of Unlimited zie de artikelen Wat houdt de bundel Small in?, Wat houdt de bundel Medium in?, Wat houdt de bundel Large in? of Wat houdt de bundel Unlimited in?