In overleg met het administratiekantoor/accountant wordt besloten of er voor de ondernemer een Basis licentie of een Plus licentie wordt afgenomen. De licentiekosten worden door Yuki gefactureerd aan het administratiekantoor/accountant.

Met een Plus licentie kan de ondernemer in Yuki o.a. facturen aanleveren, vragen stellen, het archief inzien, de financiële monitor bekijken, bankkoppelingen beheren, online factureren en facturen betalen met een SEPA betaalbestand.

Yuki biedt de volgende functies:

• Aanleveren van documenten en bestanden van banken
  • Vragen aan administratiekantoor/accountant stellen of vragen van administratiekantoor/accountant beantwoorden
  • Toegang tot het online archief van de administratie
  • Financiële monitor met beperkte functionaliteit (geen proef- en saldibalans)
  • Koppeling met ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab
  • UBL verwerken en ophalen
  • Mobiele app (iOS en Android)
  • Yuki Factuur: online factureren (inclusief periodieke facturen) en handmatig of automatisch herinneringen en/of aanmaningen versturen
  • Yuki Betaalservice: betaallijst voor alle nog te betalen facturen, betalen van facturen met SEPA betaalbestand.

Beperkingen

• Maximaal één gebruiker per administratie
  • Geen relatie management, module Adresboek (CRM)
  • Geen uitgebreide zoommogelijkheden
  • Geen export van financiële transacties door ondernemer mogelijk.

Aanvullende modules / functionaliteit

Het administratiekantoor/accountant kan de volgende modules/services voor je activeren:

• Salariskoppeling met Nmbrs of Loket
  • Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Yuki Webservice (tot 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Plus (meer dan 5000 calls per dag)
  • Yuki WKR: automatische verwerking van werkkosten in administratie, actuele informatie hoeveel werkkosten de vrije ruimte nog toelaat.

Een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan via de Yuki store de volgende modules/services activeren:

• Yuki Factuur Freemium: gelimiteerde gratis versie van nieuwe Factuur en Offerte module
  • Yuki Offerte: online offertes versturen en status van offertes bijhouden
  • Mollie: Mollie gebruiken als betalingsprovider voor je digitale verkoopfacturen
  • Yuki Financieel: meer gedetailleerde rapportage.

De Yuki store open je door links in je startscherm te klikken op de knoppen Betalingen of Factureren

Via de contractgegevens in je domein kun je modules voor je Plus licentie of de upgrade naar Yuki Financieel desgewenst deactiveren.

Een verwijderde module wordt aan het eind van de maand op inactief gezet.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan modules deactiveren.