In overleg met het administratiekantoor/accountant wordt besloten of er voor de ondernemer een Basis licentie of een Plus licentie wordt afgenomen.

De ondernemer kan zelf besluiten om één van deze twee licenties te upgraden naar Yuki Financieel. De kosten voor Yuki Financieel worden door Yuki gefactureerd aan de ondernemer.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan de Basis of Plus licentie upgraden naar Yuki Financieel en vervolgens één of meer aanvullende modules activeren.

In het startscherm van je domein klik je op de volgende banner om je licentie te upgraden naar Yuki Financieel:

In het nu geopende scherm met informatie over Yuki Financieel klik je rechtsboven op Voeg toe aan winkelwagen om te upgraden naar Yuki Financieel.

Yuki Financieel biedt de ondernemer een volledig boekhoudpakket. Yuki biedt de volgende functies:

• Aanleveren van documenten en bestanden van banken
  • Vragen stellen of beantwoorden
  • Toegang tot het online archief van de administratie
  • Financiële monitor (met proef- en saldibalans)
  • Koppeling met ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab
  • UBL verwerken en ophalen
  • Mobiele app (iOS en Android).

Extra functionaliteit

• Meerdere gebruikers met eigen rechten per domein
  • Uitgebreide zoommogelijkheden in de financiële monitor.
    De ondernemer ziet o.a. overzichten van klanten en leveranciers, kan omzet en kosten én bezittingen en schulden bekijken en kan inzoomen tot op grootboek niveau.
  • Module Adresboek (CRM) met uitgebreid totaaloverzicht van de in- en verkoop.
  • Export van financiële transacties door ondernemer mogelijk.
  • Het versturen en ontvangen van e-mail in Yuki
  • Bedrijfsagenda die toegankelijk is voor alle gebruikers waardoor je o.a. afspraken kunt delen.

Aanvullende functionaliteit / modules

Het administratiekantoor/accountant kan de volgende modules/services voor je activeren:

• Salariskoppeling met Nmbrs of Loket
  • Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Yuki WKR: automatische verwerking van werkkosten in administratie, actuele informatie hoeveel werkkosten de vrije ruimte nog toelaat.

De volgende modules/services kunnen via de Yuki store worden geactiveerd:

• Yuki Factuur Freemium: gelimiteerde gratis versie van nieuwe Factuur en Offerte module
  • Yuki Factuur: online factureren (inclusief periodieke facturen) en handmatig of automatisch herinneringen en/of aanmaningen versturen
  • Yuki Offerte: online offertes versturen en status van offertes bijhouden
  • Mollie: Mollie gebruiken als betalingsprovider voor je digitale verkoopfacturen
  • Yuki Betaalservice: betaallijst voor alle nog te betalen facturen, betalen van facturen met SEPA betaalbestand.

De Yuki store open je door links in je startscherm te klikken op de knoppen Betalingen of Factureren

De volgende modules kunnen via de Yuki store op de desktop van je domein worden geactiveerd:

• Gebruikers met rol
  • Werknemer (zonder rol)
  • Yuki Incasso: incasseren van verkoopfacturen met SEPA incassobestand
  • Yuki Dossiers: voeg een dimensie toe aan je financiële voor het analyseren van projecten of dossiers
  • Yuki Uren: uren schrijven en factureren
  • Yuki Workflow: documenten en taken digitaal door je bedrijf sturen
  • Yuki  Webservice: (tot 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Plus (meer dan 5000 calls per dag).

Via de Yuki store op de desktop van je domein kun je modules desgewenst deactiveren.

Een verwijderde module wordt aan het eind van de maand op inactief gezet.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan modules deactiveren.