Landen activeren

Gewijzigd op Tue, 21 Feb 2023 om 11:27 AM

Alle landen zijn aanwezig in Yuki maar zijn niet allemaal geactiveerd. Hierdoor hoef je niet door een hele lange lijst landen te scrollen als je een land wil selecteren. Bij het boeken van een inkoopfactuur hoef je zo alleen maar te kiezen uit de actieve landen die je gebruikt. Als het bedrijf zaken doet met een land dat niet is geactiveerd kun je dit aanpassen.


Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of Externe accountant' kan landen activeren.


Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van de landen zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Landen.


Het volgende scherm wordt geopend:De bovenstaande landen zijn standaard geactiveerd na het aanmaken van een domein.


Om een land te activeren, selecteer je Alle in plaats van 'Actief' in het rechtse dropdownmenu en zoek je het desbetreffende land. Vink naast het land de checkbox Actief aan. Klik daarna op de knop Bewaren om alle wijzigingen op te slaan.Het land is nu toegevoegd aan de lijst met de actieve landen.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren