Valuta's activeren

Gewijzigd op Mon, 27 Nov 2023 om 04:48 PM

Alle valuta's zijn aanwezig in Yuki maar zijn niet allemaal geactiveerd. Hierdoor hoef je niet door een hele lange lijst valuta's te scrollen als je een valuta wil selecteren. Bij het boeken van een inkoopfactuur hoef je zo alleen maar te kiezen uit de actieve valuta's die je gebruikt. Als het bedrijf zaken doet met een land met een valuta dat niet is geactiveerd kun je dit aanpassen. 


Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan valuta's activeren.


Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van de valuta's zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Valuta's.


Het volgende scherm wordt geopend:De valuta Britse pond (GBP), Euro (EUR)  en Amerikaanse dollar (USD) zijn standaard geactiveerd na het aanmaken van een domein.


Om een bepaalde muntéénheid te activeren, selecteer je Alle valuta i.p.v. 'Actieve valuta' in het dropdownmenu en zoek je de desbetreffende muntéénheid. Vink naast de valuta de checkbox Actief aan. Klik daarna op de knop Bewaren om alle wijzigingen op te slaan.De valuta is nu toegevoegd aan de lijst met actieve valuta.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren