Activiteitenlogboek offertes

Gewijzigd op Thu, 25 Jan 2024 om 02:05 PM

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle activiteiten die door gebruikers zijn uitgevoerd met betrekking tot het versturen van offertes. Van elke verstuurde offerte wordt getoond op welke manier, door wie, op welke datum en naar welke klant de offerte is verstuurd.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• een document bekijken
  • een relatie bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Activiteitenlogboek.

Het volgende scherm wordt geopend:

Document bekijken

• Klik op het onderwerp van het document
    OF
  • Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk document in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan de verstuurde offerte, afhankelijk van de status, verder worden afgehandeld.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Status van verstuurde offerte bijwerken en Acties vanuit verstuurde offerte.

Relatie bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk relatie in het dropdownmenu.

De relatiekaart van de desbetreffende relatie wordt nu geopend.