In Yuki kun je een overzicht de historie bekijken van alle offertes die zijn verwerkt en verstuurd naar je klanten.

TIP!

Per klant kun je hier het totale bedrag aan offertes bekijken door via de Zoekfunctie te zoeken op de naam van een specifieke relatie.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• een document bekijken
  • een relatie bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Offertehistorie.

Het volgende scherm wordt geopend:

Document bekijken

• Klik op het onderwerp van het document
    OF
  • Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk document in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan de offerte, afhankelijk van de status, verder worden afgehandeld.

Relatie bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk relatie in het dropdownmenu.

De adreskaart van de desbetreffende relatie wordt nu geopend.