In Yuki kun je een overzicht bekijken van de historie van alle verkoopfacturen die zijn verwerkt en verstuurd naar je klanten.

TIP!

Per klant kun je hier de totale verkopen (in een bepaalde periode) bekijken door via de Zoekfunctie te zoeken op de naam van een specifieke relatie.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel zien wat je aan je top klanten hebt gefactureerd.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• een document bekijken
  • een relatie bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Factuurhistorie.

Het volgende scherm wordt geopend:

TIP!

Om alle verkoopfacturen te bekijken die worden geïncasseerd, voeg je de kolom Incasso toe aan dit overzicht door te klikken op de knop Kolomselectie. Bij de desbetreffende verkoopfacturen staat er een groen vinkje in deze kolom.

In dit overzicht kun je gebruik maken van de zogenaamde document viewer om:

• een schermvoorbeeld van het document te verbergen of te tonen
  • het document in de browser te openen
  • het document te downloaden.

Klik op de regel van de desbetreffende factuur en vervolgens op één van de  knoppen rechts in het scherm:

Document bekijken

• Klik op het onderwerp van het document
    OF
  • Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk document in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan de verstuurde factuur, indien nodig, worden aangepast of kunnen er bewerkingen op de factuur worden uitgevoerd.

Relatie bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk relatie in het dropdownmenu.

De adreskaart van de desbetreffende relatie wordt nu geopend.