In Yuki kun je een overzicht bekijken van verkoopfacturen die in bulk zijn verwerkt maar nog in de wachtrij staan ter verwerking omdat ze nog niet allemaal daadwerkelijk door Yuki zijn verwerkt.

Yuki kan dit verwerkingsproces niet versnellen omdat dit wordt veroorzaakt door drukte op de servers en hoe lang op dat moment de algemene wachtrij is voor de IDR.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• een document bekijken
  • een relatie bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Wachtrij facturen

Het volgende scherm wordt geopend:

Document bekijken

• Klik op het onderwerp van het document
    OF
  • Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende factuur, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk document in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan de factuur, indien nodig, worden aangepast of kunnen er bewerkingen op de factuur worden uitgevoerd.

Relatie bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk relatie in het dropdownmenu.

De adreskaart van de desbetreffende relatie wordt nu geopend.