Agenda

Gewijzigd op Mon, 28 Mar 2022 om 11:04 AM

De bedrijfsagenda is een handige tool om bedrijfsmatige activiteiten met elkaar te delen. De agenda is toegankelijk voor alle gebruikers. Hij is dus niet bedoeld als persoonlijke agenda (alhoewel deze soms zo ook wel gebruikt wordt). Gebruik de agenda om afspraken met je collega's te delen bijvoorbeeld voor vergaderingen, evenementen, deadlines voor projecten of andere administratieve zaken.

De Agenda is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium. Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan de minimale versie van Yuki (Minimal) upgraden naar de bundel Small, Medium, Large of Unlimited.

De features Yuki Uren en Yuki Workflow zijn geïntegreerd in de Agenda functionaliteit.

Yuki Urenregistratie is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' dit extra feature heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Yuki Workflow is alleen beschikbaar in de bundel Medium, Large of Unlimited.

Met Yuki Uren kunnen je medewerkers facturabele uren op klanten of projecten registreren en kun je deze na beoordeling en fiattering gebruiken om facturen voor klanten aan te maken.

Yuki Workflow bestaat uit taken, workflowregels en een uitbreiding op de Smartphone app voor het goedkeuren van taken. Door de algemene opzet is dit feature te gebruiken voor bijvoorbeeld het goedkeuren van facturen, het organiseren van bestellingen of het opvolgen van eenvoudige werkopdrachten.

Klik in de navigatiebalk op het icoon Agenda en het startscherm van de Agenda wordt geopend:

In dit startscherm zie je een vervolgmenu met de belangrijkste functies van de Agenda.

Overzicht

Agenda

Hier wordt je persoonlijke agenda getoond.

Planner

Met de planner kun je in zes stappen een afspraak plannen. De genodigden ontvangen per mail een uitnodiging waarin ze kunnen aangeven of ze wel of niet kunnen komen.

Gewerkte uren

Yuki Uren is een extra feature van Yuki. Hiermee kunnen je medewerkers facturabele uren op klanten of projecten registreren en kun je deze na beoordeling en fiattering gebruiken om facturen voor klanten aan te maken.

Taken

Een overzicht van de door jouzelf uit te voeren taken.

Werkzaamheden factureren

Overzicht van alle werkopdrachten (urenregistraties) waar een relatie aan gekoppeld is. Je kunt de werkopdrachten goedkeuren, eventueel aanpassen en/of factureren.

Werkzaamheden

Overzicht van alle werkopdrachten per relatie. De werkzaamheden kunnen worden gefilterd op relatie, facturabel of niet, werksoorten, project en afdeling (indien dit is ingevuld bij werknemer).

Acties

Nieuwe afspraak

Maak een nieuwe (herhaalde) afspraak voor jezelf of een andere gebruiker die toegang heeft tot het domein.

Nieuwe taak

Maak een nieuwe taak aan voor jezelf of een andere gebruiker. die toegang heeft tot het domein.

Nieuwe werkopdracht

Registreer de gewerkte uren van een medewerker/werknemer.

Nieuwe afspraak plannen

Plan een nieuwe afspraak met behulp van de bovengenoemde Planner.

Instellingen

Nieuwe verzuimregistratie

Maak een nieuwe verzuimregistratie waarin je het soort verzuim aangeeft.

Taaksoorten

Een overzicht van alle aangemaakte verschillende taaksoorten.

Werksoorten

Een overzicht van alle aangemaakte verschillende soorten urenregistraties.

Notificaties

Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up melding in je scherm bij een ontvangen e-mail, een herinnering voor een afspraak, een aan jou toebedeelde taak, een antwoord op een vraag of een vraag aan jou en een nieuw nieuwsbericht.