Bestanden uploaden vanuit Postbus

Gewijzigd op Tue, 20 Jun 2023 om 10:54 AM

Uploaden is de term voor het kopiëren van bestanden van de hard disk van je computer naar een plaats ergens op het internet, in het geval van Yuki, naar de Yuki-servers. De bestanden blijven aanwezig op de PC, een kopie wordt verstuurd naar jouw domein in Yuki. Het tegenovergestelde van uploaden is downloaden.


De ondernemer kan bestanden vanuit de Postbus uploaden.


We gaan hier verder in op de functie om gescande documenten te uploaden. We veronderstellen dat de documenten al (gescand en) bewaard zijn op een map op je computer.


Een aantal documenten die worden geüpload komen eerst in de bundelbak terecht. Deze documenten dienen eerst te worden gebundeld voordat deze in de workflow terechtkomen vanwaaruit ze kunnen worden verwerkt door de Backoffice.


Bestanden uploaden vanuit de Postbus

Klik in de navigatiebalk op het icoon Postbus, klik indien nodig in het nu geopende scherm op Aanleveren. Selecteer vervolgens de ordner waarin je de documenten en/of bestanden wilt uploaden en klik daarna op de knop Uploaden.TIP!

Beweeg met je muis over een ordner om eronder te lezen welke documenten en/of bestanden je in welke ordner kunt aanleveren.


Wanneer je inkoopfacturen direct in de ordner Inkoop upload dan zullen de documenten direct als inkoopfactuur worden gecategoriseerd.


TIP!

Selecteer echter bij voorkeur de ordner Uitzoeken Yuki zodat de Backoffice kan bepalen hoe de documenten geboekt en geordend moeten worden. 


Wanneer er meerdere administraties in het domein aanwezig zijn selecteer je in het volgende scherm de juiste administratie.Klik in het nu geopende scherm op de knop Selecteer bestanden.  Selecteer in het nu geopende scherm alle bestanden op je hard disk die moeten worden geüpload en klik vervolgens op de knop Openen.


Klik op de knop Uploaden starten waardoor de bestanden nu één voor één geüpload worden. Als alle bestanden zijn geüpload verschijnt een overzicht van alle bestanden. Controleer of je geen bestanden mist.Je kunt in dit scherm kiezen of je de geüploade documenten wilt weergeven in een lijst of als miniatuurweergaven.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren