Bunq is een internetbank die al hun diensten aanbiedt via een app op je mobiele telefoon.

Bunq biedt de mogelijkheid om via de app de bankafschriften (transacties) van een bepaalde periode te exporteren (of downloaden) en op te slaan in een exportbestand. Dat elektronische exportbestand kun je weer uploaden naar Yuki.

Controleer voordat je de banktransacties exporteert tot en met welke datum je dat gedaan hebt. Je kunt dat zien in de laatste kolom van het overzicht van alle bankrekeningen in Yuki. Indien een bankrekening nog niet bestaat zal deze automatisch worden aangemaakt. Je moet dan alleen nog aangeven in welke administratie die thuis hoort.

Je Bunq banktransacties moet je in Yuki aanleveren in MT940 formaat.

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van de Bunq bank kunt downloaden voor je zakelijke rekening:

• Log in in je Bunq app
  • Selecteer de zakelijke rekening(en) waarvan je het afschrift wilt downloaden
  • Ga naar 'Instellingen'
  • Klik op 'Exporteer overzicht'
  • Onder 'periode' geef je de van- tot en met datum aan waarvan je je afschriften wil downloaden
  • Selecteer bij Formaat 'MT940'
  • Klik vervolgens op de knop 'Exporteer overzicht'
  • Het communicatie scherm van je smartphone opent zich en je kunt het afschrift downloaden
  • Je kunt het bestand nu opslaan
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het uploadt in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.