Incassomachtigingen van relatie

Gewijzigd op Thu, 11 May 2023 om 02:45 PM

Om je verkoopfacturen te kunnen incasseren via een SEPA incassobestand moet een relatie via een incassomachtiging toestemming aan de begunstigde geven om doorlopend of éénmalig automatisch bedragen van de (zakelijke) rekening te laten afschrijven. De incassomachtiging is in Yuki alleen beschikbaar bij een klant en niet bij andere relatietypen.


Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties. Open de desbetreffende relatiekaart en klik in het nu geopende scherm op Incasso machtigingen


Het volgende scherm wordt geopend:Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of een gebruiker met financiële rechten (rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant') of de rol 'Procuratie' of 'Directie' kunnen een SEPA incassomachtiging aanmaken.


Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende velden van de incassomachtiging kun je het artikel 'SEPA incassomachtiging aanmaken' bekijken.


Om een nieuwe incassomachtiging aan te maken klik je op de knop Nieuw.Voer de gegevens van de nieuwe incassomachtiging in en klik vervolgens op de knop Bewaren.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren