Je kunt aan één of meer gebruikers delegatierechten geven waardoor zij onder jouw naam kunnen inloggen (zonder wachtwoord) en alle activiteiten binnen dit domein onder jouw naam kunnen uitvoeren.


LET OP!

De gebruiker die je delegatierechten hebt gegeven heeft ook toegang tot je privé-documenten (waaronder je salarisstroken en alle documenten die in de ordner 'Personeel' in het tabblad HR documenten staan), privé-afspraken en je e-mail.


Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties

Open in het nu geopende scherm je eigen relatiekaart


Delegatierechten geven

Geef delegatierechten aan een gebruiker met toegang tot dit domein door te klikken op de knop Delegatie.Het volgende scherm wordt geopend:Klik op de knop Delegatie-rechten geven en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm de gebruiker(s) die je delegatierechten wilt geven.  Je kunt de gegeven delegatierechten aan een gebruiker weer intrekken door op het rode kruisje achter de naam van de desbetreffende gebruiker te klikken.


Delegatierechten gebruiken

Een gebruiker met delegatierechten kan onder jouw naam inloggen door eerst zelf met de eigen inlognaam en wachtwoord in te loggen in het domein, in het nu geopende scherm op de gebruikersknop te klikken en vervolgens onder Delegatie jouw naam te selecteren.