Bankrekeningen van relatie

Gewijzigd op Thu, 11 May 2023 om 02:42 PM

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle bankrekeningen die bij een relatie zijn vastgelegd.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties. Open de desbetreffende relatiekaart en klik in het nu geopende scherm op Bankrekeningen

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op > voor de bankrekening om deze te openen.

Deze bankrekening kan worden gebruikt bij betalingen (via een SEPA betaalbestand). Een gebruiker met financiële rechten (rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant') of de rol 'Procuratie' of 'Directie' moet de bankrekening echter nog bevestigen door te klikken op de knop Bevestig. Afhankelijk van je rol als gebruiker in Yuki kun je door te klikken op de knop Documenten alle documenten bekijken waarin deze bankrekening is gebruikt.

Om een nieuwe bankrekening aan te maken klik je op de knop Nieuwe rekening.

Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende invoervelden van een bankrekening zie artikel Rekening aanmaken (bankrekening, creditcard en/of online betalingsprovider) bekijken.

Voer de gegevens van de nieuwe bankrekening in en klik vervolgens op de knop Bewaren.