Hoe kan ik mijn administratie registreren bij Peppol?

Gewijzigd op Mon, 05 Dec 2022 om 11:24 AM

Een gebruiker met de rol 'Directie' kan via het domein de administratie registreren bij Peppol.

Ga naar de instellingen van het domein en selecteer in het nu geopende scherm onder 'Integraties' de optie 'Peppol'. Beweeg met je muis boven het bedrijf dat je wilt registreren bij Peppol en klik op de knop 'Registreren'.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Peppol.

Je accountant kan voor jou ook je administratie bij Peppol registreren. Hij of zij moet dan wel eerst om jouw goedkeuring vragen.