Gefactureerde omzet per project

Gewijzigd op Mon, 12 Sep 2022 om 03:34 PM

In Yuki kun je in de omzetlijst de totale verkopen in een bepaalde periode per project bekijken. Het gaat hier om de gefactureerde bedragen (omzet) van alle in Yuki verwerkte en verstuurde verkoopfacturen die zijn gekoppeld aan een project.

LET OP!

Dit overzicht is alleen beschikbaar indien een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Overzichten.

Selecteer in het nu geopende scherm Gefactureerde omzet per project.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht kan een gebruiker:

• de weergave aanpassen
  • gegevens zoeken.

Weergave aanpassen

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

• Administratie: Selecteer, indien nodig, de offertes van de juiste administratie.
  • Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je offertes wilt bekijken.
  • Kolomselectie: Standaard worden in elke werklijst of overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.
  • Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Gegevens zoeken

In de zoekbalk kan worden gezocht op:

• (deel van een) naam
    Het zoekresultaat geeft nu alle gegevens weer waarin deze naam is ingevoerd in bijvoorbeeld het veld 'Omschrijving', 'Onderwerp', 'Naam',  'Bedrijfsnaam' of 'Relatie'.
  • nummer
    Het zoekresultaat geeft nu alle gegevens weer waar het nummer is ingevoerd in bijvoorbeeld het veld 'Omschrijving', 'Onderwerp', 'Naam', 'Bedrijfsnaam' of in een numeriek veld zoals 'Factuurnummer'.
  • bedrag
    Je kunt zoeken naar een exact bedrag door dit bedrag in het zoekveld in te voeren, bijvoorbeeld '54,45' of '54.45'.
  • datum
    Je kunt zoeken naar een bepaalde datum door deze in te voeren als:
    • 31/08/2020
    • 31-08-2020
    • 310820
    • 31082020.

Gericht zoeken

Je kunt ook gericht zoeken door gebruik te maken van verschillenden zoektermen. Na elke zoekopdracht kan het zoekresultaat verder worden gespecificeerd door een nieuwe zoekterm toe te voegen.