Gebruikers in domein

Gewijzigd op Mon, 29 Jan 2024 om 02:45 PM

Binnen een domein kunnen één of meer gebruikers toegang hebben tot een domein.

Het scherm om de gebruikers van een specifiek domein te bekijken wordt als volgt geopend:

• in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Klik vervolgens op de naam van het domein.
  • in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Beweeg met je muis vervolgens boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk domeingegevens in het menu.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens op Gebruikers.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm worden van elke gebruiker met toegang tot het domein de volgende gegevens getoond:

• Naam
  • Loginnaam
  • Beveiliging provider
  • Beveiliging provider login
  • Laatste login.

TIP!

Aleen de gebruiker zelf kan zijn of haar inlognaam (e-mailadres) wijzigen.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Hoe wijzig ik mijn e-mailadres (inlognaam) om in te loggen?