Contract van domein

Gewijzigd op Mon, 29 Jan 2024 om 02:43 PM

Een contract van een domein in Yuki is opgebouwd uit een aantal contractregels.

Het scherm om de contractregels van een specifiek domein te bekijken wordt als volgt geopend:

• in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Klik vervolgens op de naam van het domein.
  • in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Beweeg met je muis vervolgens boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk domeingegevens in het menu.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens op Contract.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Actief geopend:

In dit scherm worden van elke actieve contractregel in het contract van het domein de volgende gegevens getoond:

• Referentie
  • Omschrijving
  • Bedrijf
  • Aantal
  • Prijs
  • Franchisevergoeding
  • Startdatum
  • IBAN
  • Credits
  • Aangemaakt
  • Aanmaker.

Weergaven

Je kunt in dit scherm ook aangeven dat één van de andere weergaven moet worden getoond:

• Inactief

Hier zie je alle contractregels die na het passeren van de einddatum van de contractregel automatisch op 'Inactief' zijn gezet.

• Verwijderd

Hier zie je alle contractregels die handmatig zijn verwijderd in het contract.

• Actief in de toekomst

Hier zie je alle contractregels die na het passeren van de startdatum van de contractregel automatisch op 'Actief' zullen worden gezet.