Wanneer je gebruik maakt van het feature Yuki Workflow is het mogelijk om via de Yuki Assistant app op je Smartphone waar ook ter wereld te betalen facturen goed te keuren, af te keuren of de factuur door te sturen naar een collega. 


Klik in het startscherm van je app op de tegel taken voor jou. Het volgende scherm wordt geopend:Hier zie je dat in de lijst 'Voor mij' alle taken die een goed te keuren factuur bevatten, worden getoond met de volgende gegevens:

 • naam van de taak
 • gebruiker die taak aangemaakt heeft gevolgd door de gebruiker aan wie de taak is toegewezen
 • naam van de taaksoort (in dit geval 'Facturen goedkeuren')
 • status van de taak. 


Open de taak waarvan je de goed te keuren factuur wilt bekijken en vervolgens afhandelen. 


Het volgende scherm wordt geopend:De goed te keuren factuur is als een bijlage aan de taak toegevoegd. Klik op de naam van de factuur om een schermvoorbeeld en de details van de goed te keuren factuur te bekijken.


Je hebt nu een aantal opties om de factuur (taak) af te handelen:

 • Goedkeuren
  Je keurt de factuur goed door onderin je scherm te klikken op Goedkeuren.
 • Afkeuren
  Je keurt de factuur af door onderin je scherm te klikken op Afkeuren.
  Je kunt een reden meegeven waarom deze factuur niet akkoord is en daarom wordt afgekeurd.
 • Bewerken
  Je kunt de gegevens van de taak wijzigen. Dit doe je door rechts bovenin je scherm te klikken op de drie puntjes en vervolgens onderin je scherm te klikken op Bewerken.
 • Toewijzen (Doorsturen)
  Je kunt de factuur toewijzen aan een gebruiker, bijv.  naar een collega voor een 'dubbelcheck' van de factuur.
  Dit doe je door rechts bovenin je scherm te klikken op de drie puntjes en vervolgens onderin je scherm te klikken op Toewijzen. In het nu geopende scherm zoek en selecteer je de gebruiker naar wie je de goed te keuren factuur wilt doorsturen en klik je vervolgens nogmaals op Toewijzen.
 • Verwijderen
  Je kunt de taak verwijderen. Dit doe je door rechts bovenin je scherm te klikken op de drie puntjes en vervolgens onderin je scherm te klikken op Verwijderen.


TIP!

Wil je voor jezelf een interne notitie vastleggen bij deze taak typ dan je tekst onder Commentaren onderin je scherm en klik vervolgens op Versturen. Daarna klik je op Goedkeuren, Afkeuren, Toewijzen of sluit je de taak door linksboven op het kruisje te klikken. . Je tekst wordt vervolgens bewaard bij deze taak en is altijd zichtbaar wanneer je de taak opent.