Bank

Gewijzigd op Ma, 8 Jul om 2:48 PM

Op het startscherm van Bank zie je een overzicht van alle zakelijke bankrekeningen, creditcards en online betalingsproviders van alle administraties in een domein. Je kunt filteren per administratie. Onderaan in je scherm vind je ook de 'interne overboekingen onderweg'. Dit is een overzicht van de transacties tussen twee zakelijke rekeningen in het domein waarvan de bijschrijving op de ene rekening nog niet is gekoppeld aan de afschrijving van de andere rekening en vice versa.


De Bank functionaliteit is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.


De features Yuki Betaalservice en Yuki Incasso zijn geïntegreerd in de Bank functionaliteit. 


Yuki Betaalservice (Betaallijst) is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein


Yuki Incasso is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.


Vanuit de betaallijst (Yuki Betaalservice) kun je handmatig je facturen betalen of SEPA betaalbestanden aanmaken om zo in één keer meerdere betalingen aan de bank aan te bieden. 


Met Yuki Incasso kunnen verkoopfacturen eenvoudig geïncasseerd worden. Het is mogelijk de verkoopfacturen te selecteren uit de 'Nog te incasseren' lijst, vervolgens maakt Yuki één SEPA incassobestand aan dat je bij de bank kunt inleveren. Tenslotte zullen de facturen in het SEPA incassobestand automatisch door de bank geïnd worden.


VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER DEZE FUNCTIONALITEIT ZIE FAQ BANK!


Klik in de navigatiebalk op het icoon Bank en het startscherm van Bank wordt geopend:In dit startscherm zie je een vervolgmenu met de belangrijkste functies van Bank.   


Overzicht


Bankrekeningen

Hier zie je een overzicht van alle zakelijke bankrekeningen, creditcards en online betalingsproviders van alle administraties in een domein.


Kas

Een kasstaat wordt gebruikt als een bedrijf (lees administratie) een kas heeft waar regelmatig geld in- en uitgaat. Het is belangrijk voor een juiste administratie dat periodiek (wekelijks of maandelijks) de kas wordt opgemaakt. Hier vind je, indien aanwezig, de kas(sen) van alle administraties in een domein. 


Betaallijst
De betaallijst (Yuki betaalservice) is een extra feature binnen Yuki. Vanuit de betaallijst kun je betaalbestanden aanmaken om zo in één keer meerdere betalingen aan de bank aan te bieden.


Incasseren

Incasseren (Yuki Incasso) is een extra feature binnen Yuki. Vanuit de incassolijst kun je incassobestanden aanmaken om zo in één keer meerdere incasso's aan de bank aan te bieden.


Verloop per maand

In Yuki is het mogelijk om van elke zakelijke rekening het maandelijkse verloop van het banksaldo in een bepaald jaar te bekijken.


Exporteer afschriften 

Deze functie kun je gebruiken om alle transacties van kasstaten, bankafschriften, creditcards en elektronische afschriften in één keer te exporteren.


Afschriften zoeken (alleen beschikbaar voor gebruiker met rol 'Directie', 'Financiële administratie' of Externe accountant')

Met deze functie kun je dwars door alle bankrekeningen zoeken naar transacties die aan één of meerdere zoekcriteria voldoen.


Bank verwerkingsregels

Om efficiënter regelmatig terugkerende bank- en kastransacties te kunnen verwerken kun je in Yuki bank verwerkingsregels aanmaken.


Acties


Volledigheidscontrole

Yuki controleert van alle zakelijke rekeningen, creditcards en online betalingsproviders of het beginsaldo bekend is, er mogelijk banktransacties ontbreken en wanneer de bankrekening voor het laatst is bijgewerkt.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren