Rechten gebruiker in Yuki compact domein

Gewijzigd op Vr, 5 Jul om 1:53 PM

Een gebruiker met de rol 'Externe accountant' of 'Directie' heeft in een compact domein de volgende rechten:

• Journaalposten bekijken
  • Memoriaalboekingen aanmaken
  • Openstaande posten matchen
  • Factuurbewerkingen uitvoeren
  • Proef- en saldibalans bekijken (niet mogelijk in compact domein):
    • bekijken tussentijdse balans wel mogelijk
    • bekijken tussentijdse resultaten wel mogelijk.
  • FinanciĆ«le gegevens exporteren (niet mogelijk in compact domein):
    • exporteren van het gehele archief voor gebruiker met rol 'Directie' wel mogelijk
  • XML-auditfile aanmaken (niet mogelijk in compact domein)
  • Administraties bevriezen (niet mogelijk in compact domein)
  • Standaardwaarden bij relaties aanmaken en/of wijzigen.