Hoe maak ik offertes aan?

Gewijzigd op Wed, 03 Aug 2022 om 06:18 PM

In Yuki is het mogelijk om handmatig offertes aan te maken en deze vervolgens per post of e-mail te verzenden naar je potentiële klanten.

Je kunt vanuit twee plaatsen in Yuki een offerte aanmaken:

• Klik op het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens indien nodig op Dashboard. Selecteer de menuoptie Offerte in het dropdownmenu van de knop Aanmaken...
  • Klik op het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.

Voor een uitgebreide beschrijving van het aanmaken van een offerte zie artikel Offerte aanmaken, versturen en afhandelen.