Hoe maak ik verkoopartikelen aan?

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 9:57 AM

Een aangemaakt verkoopartikel wordt altijd automatisch toegevoegd aan de standaard prijslijst van de geselecteerde administratie in een domein. Zodra je echter meerdere prijslijsten hebt aangemaakt in een administratie moet je tijdens het aanmaken van het verkoopartikel de correcte prijslijst van de administratie selecteren.


Je kunt vanuit drie plaatsen in Yuki een verkoopartikel aanmaken:

  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Dashboard en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuw verkoopartikel.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Verkoopartikelen en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuw Verkoopartikel.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Prijslijsten en vervolgens in het nu geopende scherm op de omschrijving van de prijslijst.
    Klik in de nu geopende prijslijst op de knop Voeg een verkoopartikel toe en tenslotte op de knop Nieuw verkoopartikel.TIP!

Je kunt ook de importfunctionaliteit gebruiken voor het importeren van verkoopartikelen die nog niet aanwezig zijn in het domein.


Voor een uitgebreide beschrijving van het aanmaken van verkoopartikelen zie artikel Verkoopartikel aanmaken.


Voor een uitgebreide beschrijving van het importeren van verkoopartikelen zie artikel Verkoopartikelen importeren en/of exporteren (vanuit prijslijst).


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren