Contracten

Gewijzigd op Di, 20 Jun, 2023 om 4:33 PM

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van de contracten zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoopinstellingen en scroll vervolgens naar Contracten.Na het klikken op de knop Bewerken kunnen de onderstaande instellingen voor de aflevering van de factuur bij de verkoopinstellingen worden ingevoerd.


Standaard lay-out (verplicht)

Deze verkoopfactuur lay-out wordt bij het aanmaken van een periodieke verkoopfactuur als voorkeurswaarde ingevuld.


Facturatie periode

Wanneer je gebruik maakt van een placeholder (dynamische periode) in het onderwerp van je periodieke facturen of in de omschrijving van een factuurregel wordt de waarde van de placeholder standaard automatisch ingevuld met de huidige periode.


Je kunt deze waarde echter aanpassen door hier de periode te selecteren die daadwerkelijk wordt gefactureerd d.m.v. de periodieke facturen:

  • Vorige periode
  • Huidige periode
  • Komende periode.


Een voorbeeld hiervan is het op de eerste van elke maand versturen van periodieke facturen voor de afgelopen maand. Door de optie 'Vorige periode' te selecteren wordt de waarde van de placeholder in een periodieke factuur die bijvoorbeeld is gegenereerd in juni niet 'Factuur voor juni' maar 'Factuur voor mei'.


Genereer factuur

Standaard worden periodieke facturen door Yuki automatisch aangemaakt op de datum zoals die wordt berekend uit de startdatum van het contract en de ingestelde herhaalfrequentie. Deze berekende datum (factuurdatum) wordt getoond op de tijdlijn. 

De facturen kunnen echter ook één dag voor of 7 dagen voor de berekende factuurdatum worden gegenereerd.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren