Nieuw wachtwoord versturen naar gebruiker

Gewijzigd op Wed, 15 Nov 2023 om 11:22 AM

Een gebruiker met de rol 'Directie' in het domein kan een nieuw wachtwoord voor een andere gebruiker (collega) in het domein versturen.

Er wordt in feite geen nieuw wachtwoord verstuurd maar een e-mail met een link waarmee de gebruiker zijn of haar nieuwe wachtwoord kan invoeren.

In de geopende adreskaart van de gebruiker (collega) naar wie de e-mail met de link moet worden verstuurd, moet worden geklikt op de knop Wachtwoord.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Reset wachtwoord. Het volgende scherm wordt geopend:

Er wordt nu naar het e-mailadres (inlognaam) van de gebruiker (collega) een e-mail met een link verstuurd. Na het klikken op deze link wordt er een scherm geopend waarin de gebruiker zijn of haar nieuwe wachtwoord kan invoeren en bevestigen.

TIP!

De gebruiker moet binnen 12 uur na ontvangst van deze e-mail op de link klikken.