Prijslijst koppelen aan klant

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 12:42 PM

Om altijd de juiste prijslijst bij een bepaalde relatie (klant) te hanteren, kun je bij een relatie die prijslijst vastleggen.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties. Zoek en open de relatiekaart van de klant, klik op de knop Bewerken en vervolgens op het tabblad Extra.

Gebruik het vergrootglas in het veld Prijslijst om de juiste prijslijst bij deze relatie (klant) vast te leggen. Klik vervolgens op de knop Bewaren.

TIP!

Om in een prijslijst alle relaties (klanten) te bekijken waarvoor deze prijslijst wordt gehanteerd klik je op de knop met de drie puntjes en selecteer je vervolgens de menuoptie Relaties in het dropdownmenu.