Foutmeldingen Nmbrs® koppeling

Gewijzigd op Fri, 12 Aug 2022 om 12:51 PM

Indien er in één of meerdere domeinen binnen het portaal problemen zijn met het importeren van salarisdocumenten via de Nmbrs® koppeling, krijgt elke portaalbeheerder automatisch een taak toegewezen in het portaal.

De taak heeft de naam Payroll Update meldingen.

Wanneer je de taak opent vind je onder Omschrijving de melding van het probleem.

Een portaalbeheerder kan de 'taak' zelf oppakken of toewijzen aan een medewerker van het kantoor.

Bekende foutmeldingen en oplossingen

Foutmelding Oplossing
Het ophalen van run informatie voor "periode" voor bedrijf "bedrijfsnaam"-"code" is mislukt. server was unable to process request . ---> 9999: Unknown
Dit is een tijdelijk server probleem. Probeer het op een ander moment nog een keer.
Administratie: "bedrijfsnaam" : Grootboekrekening '01700 loonheffingen' niet gevonden.De loonheffingen grootboekrekening in Nmbrs® moet worden aangepast naar de loonheffingen grootboekrekening van Yuki.
Debiteur "bedrijfsnaam" is niet gevonden in Nmbrs®. Controleer of de debiteur met precies dezelfde naam is aangemaakt in de Nmbrs® omgeving.Gelieve nogmaals te controleren of jouw bedrijfsnaam perfect overeen komt met jouw domeinnaam in Yuki.
Debiteur "bedrijfsnaam" is meerdere keren aangemaakt in Nmbrs®.Controleer jouw bedrijfsgegevens nogmaals. Als je er niet uitkomt, gelieve contact op te nemen met Nmbrs®.
Debiteur "bedrijfsnaam" is gevonden in Nmbrs®.
Er zijn alleen nog geen bedrijven aangemaakt in Nmbrs®.
Om dit probleem op te lossen, maak een bedrijfsnaam aan in Nmbrs® die overeen komt met de domeinnaam in Yuki.
Fout bij het inlezen van salarisstroken. Geen werknemers gevonden voor "Bedrijfsnaam" Run: "Maand Jaar".Gelieve de gegevens van jouw werknemers te controleren.
De loonjournaalposten konden niet worden opgehaald bij Nmbrs. Administratie "bedrijfsnaam". Je hebt volgens Nmbrs geen toegang tot deze gegevens.Je hebt in Nmbrs® geen rechten voor de debiteur, bedrijf of werknemers services. Stel deze rechten in Nmbrs® correct in.
Als je er niet uitkomt, gelieve contact op te nemen met Nmbrs®.
Het importeren van de loonjournaalposten is mislukt. Administratie: "bedrijfsnaam", Documentdatum: "dd-mm-yyyy", Run: "nummer", Foutmelding: "Cannot book this transactionline because the GLAccount is disabled (code = 'code')".
De desbetreffende grootboekrekening moet in Yuki worden ingeschakeld.
Het ophalen van administratiecode "..." is mislukt.Niet alle gegevens van de Nmbrs koppeling in Yuki zijn correct of volledig. Doorloop alle stappen nogmaals om de koppeling succesvol tot stand te brengen.
Het ophalen van debiteur "bedrijfsnaam" is mislukt.Nmbrs® heeft jouw bedrijfsnaam niet kunnen vinden in zijn systeem. Controleer of jouw bedrijfsgegevens correct zijn ingevuld in Yuki.
Als je hier niet uitkomt, gelieve contact op te nemen met Nmbrs®.
Server was unable to process request. ---> 1001: Invalid_AuthenticationNmbrs® geeft aan dat het e-mailadres, het API-token of het domein niet geldig is. Controleer of deze gegevens in Yuki en in Nmbrs overeenkomen en wijzig ze indien nodig.
De administratie "bedrijfsnaam" met code "..." en KvK ".." kon niet worden gevonden.Niet alle gegevens van de Nmbrs koppeling in Yuki zijn correct of volledig. Doorloop alle stappen nogmaals om de koppeling in Yuki succesvol tot stand te brengen.
De administratie "bedrijfsnaam" met code "..." voor debiteur "..." kon niet worden gevonden.In Nmbrs® wordt een tag/filter toegevoegd aan de account login waardoor een gebruiker alleen debiteuren met de desbetreffende tag kan zien. Deze tag ontbreekt in Nmbrs®.
Gelieve contact op te nemen met Nmbrs®.
Het importeren van de salarisstrook is mislukt. Administratie: "bedrijfsnaam" Run: "Mei 2022" Werknemer: "". Foutmelding: Medewerker met personeelsnummer 10000 is niet uniek
Importeer vanuit Yuki eerst handmatig de medewerkers voordat de salarisstroken worden geïmporteerd.

Heb je vragen over overige foutmeldingen, neem dan contact op met Yuki support@yukisoftware.nl.