Verkoopinstellingen

Gewijzigd op Thu, 22 Feb 2024 om 02:10 PM

Voordat je (periodieke) verkoopfacturen en offertes gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen, offertes en contracten invoeren, controleren en/of bijwerken.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen en offertes vastleggen:

Elke instelling wordt uitgebreid beschreven in een afzonderlijk artikel.

Klik op de video om 'Yuki Verkoop instellingen' te bekijken!

Klik op de video om 'Yuki Factuurlayout instellingen' te bekijken!

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van je verkoopfacturen en offertes zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoopinstellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de verkoopinstellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.