Time-out bij invoer foutief wachtwoord

Gewijzigd op Fri, 21 Oct 2022 om 02:31 PM

Als je het wachtwoord foutief hebt ingegeven, verschijnt de volgende melding bovenin je scherm:

Als je het wachtwoord zesmaal foutief hebt ingegeven, wordt je account voor één minuut geblokkeerd. Doe je het dan weer fout dan wordt dat twee minuten etc. Daarnaast verschijnt de volgende melding in je scherm:

Als je na de wachttijd het goede wachtwoord ingeeft wordt de blokkade opgeheven.