Time-out bij invoer foutief wachtwoord

Gewijzigd op Wo, 16 Sep om 4:14 PM

Als je het wachtwoord foutief hebt ingegeven, verschijnt de volgende melding in het scherm:



Als je het wachtwoord achtmaal foutief hebt ingegeven, wordt je account voor 30 minuten geblokkeerd. 


De volgende melding verschijnt in het scherm:



Daarnaast wordt er een verificatie e-mail gestuurd naar je geregistreerde e-mailadres met instructies om de blokkade van je account op te heffen. 



Als je na de 30 minuten wachttijd het goede wachtwoord ingeeft wordt de blokkade ook opgeheven.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren