Prijzen verkoopartikelen in bulk wijzigen (via prijslijst)

Gewijzigd op Fri, 12 Jan 2024 om 11:50 AM

In Yuki heb je de mogelijkheid om de artikelprijs, de geldigheidsdatum van deze prijs en/of het btw-tarief van een aantal verkoopartikelen in één keer te wijzigen.

Je kunt op deze manier eenvoudig de artikelprijzen aanpassen voor in de toekomst. Wil je bijvoorbeeld met ingang van het nieuwe jaar andere prijzen hanteren, dan kun je die wijzigingen al in december voorbereiden.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Prijslijsten. Klik in het nu geopende scherm op de omschrijving van de prijslijst waarvan je de gegevens van een aantal artikelen in één keer wilt wijzigen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de prijzen van een aantal verkoopartikelen in bulk te wijzigen klik je op de knop met de drie puntjes en selecteer je vervolgens de optie Prijzen bijwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer alle artikelen waarvan je de gegevens in één keer wilt wijzigen.

Prijzen of btw-code in bulk wijzigen

Voer voor elk artikel een nieuwe prijs of een nieuwe btw-code in.

Klik op de knop Bewaren om de gewijzigde prijzen of btw-codes van de artikelen op te slaan.

Geldigheidsdatum prijzen in bulk wijzigen

Om de startdatum en/of einddatum van de prijs van de geselecteerde artikelen in één keer te wijzigen klik je respectievelijk op de knop Startdatum en/of Einddatum en voer je in het nu geopende scherm de nieuwe start- of einddatum in,

Klik vervolgens op de knop Bevestigen om de gewijzigde start- of einddatum voor alle geselecteerde artikelen te bewaren.