Blijven mijn rechten en rollen als gebruiker hetzelfde?

Gewijzigd op Ma, 24 Aug om 9:30 AM

Ja, de rechten en rollen van jou als gebruiker blijven in de software ongewijzigd. 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren