Yuki release notes juli 2024

Gewijzigd op Ma, 29 Jul om 3:13 PM

Software release


  • Betalingsgegevens van factuur in concept SEPA betaalbestand controleren/wijzigen (Betaallijst beta)


De gegevens van de betaling van een factuur die is opgenomen in een concept SEPA betaalbestand kunnen nu worden gecontroleerd en indien nodig worden gewijzigd.


Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Betaallijst documenten betalen via SEPA betaalbestand (Beta)


  • Opstart tegel in accountant portaal


Op deze tegel in het accountant portaal wordt het aantal domeinen getoond die langer dan 7 maanden de status 'Opstart' hebben.

 

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Je Dashboard in Yuki accountant portaal


  • Nieuwe iconen rechtsboven in elk scherm in Yuki


De iconen die rechtsboven in elk scherm in Yuki worden getoond zijn vernieuwd. Afhankelijk van je rol in het domein en/of portaal worden er verschillende iconen getoond die je kunt gebruiken om nog handiger met Yuki te kunnen werken.


Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Hoe kan ik navigeren in Yuki?


Opgeloste bugs


  • 226093  Upload documenten met een extensie in hoofdletters worden niet ondersteund
    De nieuwe File Upload, beschikbaar op de startpagina Dashboard, ondersteunde geen documenten met een bestandsextensie in hoofdletters. Dit probleem is nu opgelost.
  • 227553 Verkoopeditor - Automatische vertalingen van artikelbeschrijvingen werken niet meer
    In een conceptverkoopfactuur werd de beschrijving van het verkoopartikel in de factuurregel niet correct vertaald op basis van de taal van de lay-out. Dit probleem is nu opgelost. 
  • 229122 Wanneer een factuur handmatig in een ordner wordt geplaatst, geeft dit een foutmelding. Maar de factuur wordt toch in de ordner geplaatst
    Als een factuur handmatig in een order wordt geplaatst, zou deze geen foutmelding meer moeten geven en in de juiste ordner moeten worden geplaatst.
  • 231378 Verkoopfactuur lay-out 5 - wanneer factuurregel vrijgesteld is van btw, wordt het bedrag na de komma verkeerd gedupliceerd op de factuurlay-out.
    Bij het toepassen van decimalen voor het bedrag in een factuurregel, in combinatie met de btw-code 'Vrijgesteld van btw', werden in factuurlay-out 5 onjuiste bedragen weergegeven op de pdf. Dit probleem is nu opgelost.
  • 224134 Gebruikers kunnen een bundel kopen wanneer het domein is gearchiveerd
    Als het domein de status 'Inactief' of 'Gearchiveerd' heeft, wordt de gebruiker geblokkeerd wanneer hij probeert een bundel aan te schaffen.
  • 210837 Lay-out 5 toont onjuist bedrag 'btw vrijgesteld' in 'totaalbedrag ex. BTW
    Bij de 'factuurlay-out 5' werd het bedrag met btw-code 'Vrijgesteld van btw' niet correct weergegeven op de lay-out. Dit probleem is nu opgelost.
  • 214311 Verkoopfactuur - het land wordt altijd getoond in de pdf, maar zou alleen moeten verschijnen bij facturering naar een ander land
    Er zijn wijzigingen aangebracht in de sjablonen voor verkoopfacturen. Het land van zowel de Relatie (klantadres) als het Bedrijf (factuur voettekst) wordt nu alleen getoond als de factuur naar een buitenlands adres wordt gestuurd. Facturen van 'NL naar NL' en 'BE naar BE' zullen het land niet weergeven..
  • 222976 Betaalbestand toont documentvoorbeeld niet tijdens bewerken
    Probleem verholpen waarbij documenten in betaalbestand geen voorbeeld toonden bij het bewerken van betalingsgegevens.
  • 232445 Redirect van de kwaliteitsmonitor naar "Niet-goedgekeurde activa" werkt niet meer 
    Wanneer je je "Niet goedgekeurde nieuwe activa" wilt herstellen via de kwaliteitsmonitor, wees Yuki naar een geen toegang pagina. Dit is nu opgelost: gebruikers komen nu terecht in het activastaat van de geselecteerde grootboekrekening.
  • 218145 Het toevoegen van de IBAN aan de output van SearchContact resulteert in meerdere rijen voor dezelfde relatie
    De Contact webservice Contact retourneert de relatie met de standaardbankrekening in plaats van elke relatie meerdere keren te retourneren met een andere bankrekening als een relatie meerdere bankrekeningen heeft gekoppeld.
  • 115123 Offerte omzetten naar factuur neemt altijd standaard vervaldatum

    Bij het converteren van een goedgekeurde offerte naar een verkoopfactuur werd de aangepaste vervaldatum van de relatie (standaardwaarden) niet goed ingesteld. Dit probleem is nu opgelost.




Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren