Yuki release notes juni 2024

Gewijzigd op Tue, 04 Jun 2024 om 02:35 PM

Software release

• Exporteren van gegevens vanuit overzicht 'Verwerkte documenten'

Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein kan de getoonde gegevens in het overzicht van de verwerkte documenten nu downloaden als een CSV-bestand.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Verwerkte documenten

• Bij selectie bankrekening voor SEPA betaalbestand wordt banksaldo getoond (betaallijst Beta)

Bij het aanmaken van een SEPA betaalbestand moet een bankrekening worden geselecteerd waarvan de te betalen posten moeten worden afgeschreven, Tijdens de selectie van een van de bankrekeningen wordt nu van elke bankrekening het banksaldo getoond.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Betaallijst documenten betalen via SEPA betaalbestand.

• Batchnummer(s) van SEPA betaalbestand toegevoegd in overzicht 'Betaalhistorie' (betaallijst Beta)

In het overzicht 'Betaalhistorie' wordt nu achter elk definitief SEPA betaalbestand de bijbehorende batch(es) getoond. Een SEPA betaalbestand bestaat uit meer dan een batch wanneer er in het betaalbestand meer dan een uitvoeringsdatum van de betalingen is aangegeven.

• Veld 'Plaats' op relatiekaart verplicht bij gebruik SEPA incasso- of betaalbestand

Bij het gebruik van een SEPA incasso- of betaalbestand moet het veld 'Plaats' op de relatiekaart van de leverancier of klant verplicht ingevuld zijn wanneer je een betaling wilt laten uitvoeren via een SEPA incasso- of betaalbestand.

Opgeloste bugs

• 216517 Loket token is ongeldig
    Bericht over ongeldige token is opgelost als de token is geautoriseerd.
  • 205805 Omzet en kosten én Bezittingen en schulden grootboekrekeningen # niet zichtbaar voor (combi van) rol Externe Accountant

Grootboekrekening codes zijn altijd zichtbaar in de Omzet en kosten én Bezittingen en schulden overzichten als de gebruiker alleen of in combinatie de rol Externe Accountant heeft.

• 204009 Incasso verkoopfacturen in behandeling

Er wordt doorgelinkt naar het Verkoop 1.0-overzicht, waardoor gebruikers knoppen kunnen gebruiken die niet bestaan in Verkoop 2.1

• 215245 Backoffice-gebruikers kunnen de grootboekrekeningnummers niet zien in overzichten 2.1

In overzichten 2.1 worden nu voor alle backoffice-gebruikers GL-rekeningcodes weergegeven.

• 132106 Sjabloonberichten importeren in portaal is kapot

Met de functionaliteit voor het importeren van sjabloonberichten kunnen gebruikers de berichten nu foutloos importeren.