Enkel een gebruiker met de rol 'Directie' kan het rekeningnummer voor de automatische incasso van de maandelijkse factuur van Yuki wijzigen.

Doorloop hiervoor de volgende stappen:

• Open de Yuki Store door rechtsboven te klikken op het winkelwagentje
  • Klik vervolgens op het pijltje achter je inlognaam en klik op Wijzig je betaalmethode

• Selecteer in het nu geopende scherm de optie Nieuw account en voer de gegevens van de rekening in waarvan de maandelijkse factuur van Yuki ge├»ncasseerd mag worden.

• Voer de gegevens van de nieuwe bankrekening in en klik op vervolgens de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.