Je kunt je bundel wijzigen via de Yuki Store.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen.

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens in het nu geopende menu op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

De Yuki Store zal worden geopend waarin je een bundel kunt wijzigen door onder Ontdek de bundels te klikken op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel. Breid in het nu geopende vervolgscherm desgewenst je bundel uit met een extra feature door deze te selecteren.

Klik vervolgens op de knop Checkout en bevestig je bestelling.