In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle activiteiten die door gebruikers of Yuki zijn uitgevoerd met betrekking tot het versturen van facturen en herinneringen. Van elke verstuurde factuur of herinnering wordt getoond op welke manier, door wie, op welke datum en naar welke klant de factuur of herinnering is verstuurd.

Er zijn twee typen activiteiten:

• Factuurverwerking
  • Herinnering.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• een document bekijken
  • een relatie bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Activiteitenlogboek.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht kun je gebruik maken van de zogenaamde document viewer om:

• een schermvoorbeeld van het document te verbergen of te tonen
  • het document in de browser te openen
  • het document te downloaden.

Klik op de regel van de desbetreffende factuur en vervolgens op één van de  knoppen rechts in het scherm:

Document bekijken

• Klik op het onderwerp van het document
    OF
  • Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende factuur, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk document in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan de factuur, indien nodig, worden aangepast of kunnen er bewerkingen op de factuur worden uitgevoerd.

Relatie bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende offerte, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk relatie in het dropdownmenu.

De adreskaart van de desbetreffende relatie wordt nu geopend.