Yuki Store

Gewijzigd op Thu, 11 Apr 2024 om 08:20 AM

Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden kun je nu in de Yuki Store als ondernemer de voor jou passende bundel kiezen, een extra feature kiezen of een al gekozen bundel wijzigen.

De kosten voor de gekozen bundel en/of extra feature(s) zullen door Yuki rechtstreeks worden gefactureerd aan de ondernemer.

TIP!

Het rekeningnummer voor de automatische incasso van de maandelijkse factuur van Yuki kan vanuit de Yuki Store worden gewijzigd.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Hoe kan ik mijn rekeningnummer (voor automatische incasso) wijzigen?

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen.

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUNDELS IN YUKI ZIE FAQ BUNDELS!

Na het selecteren van de door jou gekozen bundel (upgrade) of extra feature(s) is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein!

Is er sprake van een downgrade van een bundel of heb je een extra feature gedeactiveerd dan blijft deze beschikbaar tot het einde van de maand.

Yuki Store openen

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens in het nu geopende menu op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

In de Yuki Store vind je door bovenin je scherm te klikken op de link Yuki Store of Features de volgende informatie:

• Yuki Store
    Hier zie je op dit moment meest geschikte bundel voor je onderneming. Daaronder worden onder Ontdek de bundels de beschikbare bundels in Yuki qua prijs en features met elkaar vergeleken.
  • Features
    In dit scherm wordt een overzicht getoond van alle features die zich in één of meer bundels bevinden. Daarnaast worden ook de extra features beschreven die je kunt toevoegen aan de door jou gekozen bundel.

Daarnaast kun je klikken op het pijltje achter je inlognaam om:

• terug te gaan naar het startscherm van Yuki in je domein
  • je betaalmethode voor je bundel (inclusief de extra features) te wijzigen.

Bundels vergelijken en kiezen

Op basis van je activiteit in Yuki stelt Yuki jouw ideale bundel voor.

Voor hulp bij het kiezen van een bundel kun je door te klikken op de link Zelf berekenen gebruik maken van een zogenaamd adviestool. Op basis van jouw handmatige input over o.a. het aantal gebruikers in je domein, het aantal facturen dat je gemiddeld gebruikt, het wel of niet factureren of incasseren vanuit Yuki, wel of geen inzicht in je financiële cijfers en het wel of niet werken met projecten stelt deze tool de voor jou ideale bundel en de bijbehorende kosten voor.

Onder Ontdek de bundels zie je de prijs van alle bundels en alle features die voor je beschikbaar zijn in een bepaalde bundel.

Je kunt een keuze maken uit één van de bovenstaande bundels door te klikken op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel.

LET OP!

In het onderstaande screenshot zie je dat voor dit domein de bundel Large al is gekozen doordat de knop Opties beschikbaar is i.p.v. de knop Selecteer.

Klik op de link Lees meer in een bundel om de features van alle bundels met elkaar te kunnen vergelijken.

Hieronder worden de features van alle bundels beschreven:

• Minimal
    De Minimal versie biedt de volgende features:
    • 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Bekijken van gegevens in Financiële monitor (Boekhouding).
      Het is niet mogelijk om verder in te zoomen op deze gegevens
    • Facturen ontvangen via Peppol.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de Minimal versie van Yuki in?

• Small
    De bundel Small biedt de volgende features:
    • 75 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).

Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding)
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde bulkbetalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuurherinneringen (Instellingen)
    • Facturen ontvangen via Peppol
    • Facturen versturen via Peppol
    • Duurzaamheidsmonitor.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Small in?

• Medium
    De bundel Medium biedt de volgende features:
    • 125 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).
      Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (echter onbeperkt aantal extra gebruikers mogelijk)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding)
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde bulkbetalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuurherinneringen (Instellingen)
    • Projecten (Dossiers)
    • Workflow (Agenda)
    • Facturen ontvangen via Peppol
    • Facturen versturen via Peppol
    • Duurzaamheidsmonitor.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Medium in?

• Large
    De bundel Large biedt de volgende features:
    • 200 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).

Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (echter onbeperkt aantal extra gebruikers mogelijk)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde bulkbetalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuurherinneringen (Instellingen)
    • Projecten (Dossiers)
    • Workflow (Agenda)
    • Incasso (Bank)
    • Analytisch boekhouden (Boekhouding)
    • Facturen ontvangen via Peppol
    • Facturen versturen via Peppol
    • Duurzaamheidsmonitor.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Large in?

• Unlimited
    De bundel Unlimited biedt de volgende features:
    • Onbeperkt aantal facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).

Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (echter onbeperkt aantal extra gebruikers mogelijk)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde betalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuuraanmaningen (Instellingen)
    • Projecten (Dossiers)
    • Workflow (Agenda)
    • Incasso (Bank)
    • Analytisch boekhouden (Boekhouding)
    • Facturen ontvangen via Peppol
    • Facturen versturen via Peppol
    • Duurzaamheidsmonitor.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Unlimited in?

Extra feature(s) kiezen

Nadat je een bundel hebt gekozen heb je altijd de mogelijkheid om in het vervolgscherm, indien van toepassing, je huidige bundel uit te breiden met een extra feature:

• feature Urenregistratie (alleen beschikbaar in bundel Small, Medium, Large en Unlimited): registratie van facturabele uren door medewerkers en aanmaken van verkoopfacturen na goedkeuring en fiattering

TIP!

Je bundel kun je desgewenst ook later uitbreiden met een extra feature door te klikken op de eerder genoemde knop Opties.

Bestelling bevestigen

Nadat je de door jou gekozen bundel en/of het extra feature hebt geselecteerd klik je op de knop Checkout om je bestelling te bevestigen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Rechts in dit scherm zie je de bundel en/of extra feature die je wilt bestellen. Je hebt hier nog de mogelijkheid om je bundel te wijzigen of het door jou geselecteerde extra feature te verwijderen.

Om je bestelling te bevestigen:

• selecteer je de betaalmethode die je wilt gebruiken:
    • SEPA Incasso (selecteer Nieuw account om een nieuwe bankrekening voor de incasso aan te maken)
    • Creditcard.
  • voer je de benodigde gegevens in
  • klik je op de knop Bevestig bestelling.

De volgende melding zal vervolgens in je scherm verschijnen:

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.

LET OP!

Heb je gekozen voor de Minimal versie van Yuki dan wordt er geen e-mail verstuurd.

Zoals eerder beschreven in dit artikel is de door jou gekozen bundel en/of extra feature nu direct beschikbaar voor gebruik in je domein