Boekhouding voor specifieke branche

Gewijzigd op Tue, 06 Jun 2023 om 04:52 PM

In Yuki kan de boekhouding worden gevoerd voor de meest uiteenlopende branches. Per branche zijn er wel een paar bijzonderheden aan te geven over de inrichting en het gebruik van Yuki.

Yuki kan worden ingericht naar branche op de volgende punten:

• Archivering
    • Ordners
    • Projecten (Dossiers)
    • Tags

• Rapportage
    • Dossier
    • Rekeningschema
    • Financieel

• Processen
    • Facturatie
    • Artikelcodering en prijsstelling
    • Taken en workflow
    • Boekingsprocedure.

Er is geen hard voorschrift over de inrichting en er zijn vaak diverse opties. De inrichting van de branche Vastgoedbeheer is verder uitgewerkt In het artikel Vastgoedbeheer.