Aandachtspunten Sales webservice

Gewijzigd op Mon, 12 Sep 2022 om 01:42 PM

Aanleveren verkoopfacturen


LET OP!

De Facturatie (oude Verkoop) oftewel de bundel Small, Medium, Large of Unlimited moet door een gebruiker met de rol 'Directie' zijn gekozen via de Yuki Store in het domein omdat op basis van de data vanuit de koppeling de verkoopfacturen in Yuki worden gegenereerd en verwerkt.


Grootboekrekening

  • Bij het aanmaken van een artikel kies je een grootboekrekening waarop moet worden geboekt
  • Indien er geen bestaand artikel wordt meegegeven kiest Yuki voor grootboekrekening 80000 Omzet artikelgroep 1
  • Als er vanuit een Webshop een andere grootboekrekening wordt meegegeven dan welke Yuki zou boeken, wordt de grootboekrekening die is ingegeven in de Webshop gehanteerd.


Prijzen

De prijzen leg je van tevoren vast in Yuki in prijslijsten, deze zijn gekoppeld aan een artikel. Indien er vanuit de Webshop een artikel wordt meegegeven wordt dit artikel in Yuki opgezocht en de prijs zoals vastgelegd in Yuki gehanteerd.

Er zijn enkele uitzonderingen:

  • Welk artikel wordt gekozen is afhankelijk van in welke prijslijst Yuki moet zoeken. Indien dit niet wordt meegegeven dan kiest Yuki automatisch de standaard prijslijst.
  • Indien het artikel nog niet bestaat in Yuki, wordt dit aangemaakt in de standaardprijslijst met de prijs die vanuit de Webshop is meegegeven.
  • De prijs vanuit de Webshop is leidend. Dit betekent dat indien het artikel in de Webshop en Yuki overeenkomen en prijs in de Webshop afwijkt, de prijs vanuit de Webshop wordt gehanteerd.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren