Een e-mailbericht kun je in Yuki koppelen aan een project vanuit E-mail.


E-mail is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.


Alleen een gebruiker met toegang tot een project kan een e-mailbericht aan het desbetreffende project koppelen.


Elke gebruiker met een e-mailaccount in het domein kan zijn of haar eigen e-mailberichten én alle e-mailberichten waarvan de toegang is ingesteld op 'Iedereen' of 'Alle gebruikers' koppelen aan een project.


Een gebruiker met de rol 'Backoffice' in het domein kan alleen e-mailberichten waarvan de toegang is ingesteld op 'Iedereen' of 'Alle gebruikers' koppelen aan een project.


Beweeg met je muis boven het icoon E-mail in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nieuwe e-mail óf open een bestaande e-mail en klik op de knop Bewerken.


Het volgende scherm wordt geopend:Klik op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een project om de e-mail aan een project te koppelen.


Wanneer je in het veld Project een naam invoert wordt het project direct aangemaakt (als het project nog niet bestaat). Dit nieuwe project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het prpject instellen.


Gekoppelde e-mail in project bekijken

Je vindt de e-mail in het project terug onder de Koppelingen van het project én op het tabblad Totaaloverzicht.


Koppelingen (E-mail)Totaaloverzicht