Te verwerken documenten (workflow)

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 03:00 PM

Alle documenten die door Yuki niet automatisch zijn herkend en afgehandeld komen in de workflow 'Te verwerken documenten' terecht en moeten door de backoffice handmatig worden verwerkt.

Om te beginnen met het daadwerkelijk verwerken van de documenten beweeg je met je muis boven het icoon Backoffice in de navigatiebalk en klik je vervolgens in het nu geopende scherm onder Backoffice workflow op de tegel Documenten.

Het volgende scherm zal worden geopend:

TIP!

In de kolom IDR Status zie je de status van het proces van de IDR herkenning of Maximale herkenning.

Maximale herkenning is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' dit heeft geactiveerd voor het domein waarin het document wordt verwerkt.

IDR

Nieuw in domein
Aangeboden ter herkenning
Afgehandeld

Maximale herkenning

Externe verrijking aangevraagd
Externe verrijking ontvangen
Externe verrijking voltooid

Voor een uitgebreide beschrijving van de IDR herkenning zie artikel Automatische documentverwerking (IDR).

Klik op > voor een document om deze handmatig te verwerken.

Voor een uitgebreide beschrijving van het verwerken van de verschillende documenttypen zie artikel Documenten verwerken.