Kan ik een overzicht bekijken van facturen/banktransacties die Yuki automatisch heeft verwerkt?

Gewijzigd op Fri, 30 Jun 2023 om 11:19 AM

Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld het aantal verwerkte transacties per dag, documentsoort, domein etc.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan deze statistieken bekijken voor alle domeinen in het portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' kan deze statistieken alleen bekijken voor de domeinen waar hij of zij toegang toe heeft.

In het backoffice portaal klik je op Beheer  en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Productiviteit om een overzicht te bekijken van het aantal verwerkte transacties in de domeinen van het portaal.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Transacties per gebruiker geopend:

Om een overzicht te bekijken van alle facturen of banktransacties die in een bepaalde periode automatisch in het (sub)portaal zijn verwerkt, selecteer je in de weergave Transacties per documentsoort de volgende filters:

• Transactietype: Automatisch verwerkt via herkenningsregels
  • Periode: geef aan, indien mogelijk, van welke periode je de gegevens wilt bekijken.
  • Portaal: het portaal of alleen het subportaal met de domeinen waarvan je de verwerkte transacties wilt bekijken.

Om per domein een overzicht te bekijken van alle facturen of banktransacties die automatisch zijn verwerkt, selecteer je in de weergave Transacties per domein de volgende filters:

• Transactietype: Automatisch verwerkt via herkenningsregels
  • Documentsoort: selecteer hier één van de hieronder getoonde documentsoorten:
    Standaard, Elektronisch afschrift, Inkoopfactuur, Verkoopfactuur (Yuki factuur), Bankafschrift, Kasstaat, Omzetbelasting, Financieel importbestand, Salarisstrook, SEPA, Memoriaal, Beginbalans, Aangifte loonheffing, Herinnering onbetaalde factuur, Verkoopfactuur (geüpload) of Declaratie.
  • Periode: geef aan, indien mogelijk, van welke periode je de gegevens wilt bekijken.
  • Portaal: het portaal of alleen het subportaal met de domeinen waarvan je de verwerkte transacties wilt bekijken.

De hierboven onderstreepte filters verfijnen elkaar en werken als een EN en niet als een OF.