Administratie ID

Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 02:09 PM

De administratie ID wordt gebruikt om de administratie mee te identificeren. Deze ID kan er als volgt uitzien: 2F1E4FC0-81FD-11DA-9156-00036A0F876A.

ID ophalen via webservice

De administratie ID kan worden opgehaald via de webservice methode AdministrationID(sessionID, administrationName).

ID opzoeken in webinterface

De administratie ID kan ook worden gevonden door in je domein je administratie te openen en vervolgens in het linkermenu met de rechtermuis op Adresgegevens te klikken en deze in een nieuw tabblad te openen.

De ID kun je dan uit de URL in de adresbalk selecteren.